Hur ska jag börja!?

Mitt inre slits mellan hopp och förtvivlan. Försäkringskassans beslut knockade mig ordentligt. F örst blev jag hyper och det höll i sig i 24h, därefter föll allt mitt mod.

Försäkringskassan beslutade att jag inte har rätt till sjukpenning efter den 19 maj. Jag har genomgått en utredning som Fsk beställde.

Vill du läsa om utredning som FSK beställde kan du göra det på följande ställen.
1. Bedömningsteamet – Vad jag fick göra kan du läsa om HÄR.
2. Mina synpunkter till FSK. ”Överklagan” kan du läsa om HÄR.
3. Du kan läsa om min oro inför beslutet HÄR .

Den 20:e fick jag alltså ett brev från Fsk att jag inte längre har rätt till sjukpenning. Från 100% sjukskriven till 100% arbetsför?!

Vad hände liksom ?

Jag orkar inte skriva om det här just nu, då jag är upprörd över det snea systemet vi har i Sverige! Missförstå mig inte! Jag uppskattar att det ändå finns ett skyddsnät, men inte för oss långtidssjukskrivna.

Är så trött på Fsk. Önskar att jag kunde avsäga mig sjukpenningen och gå vidare med mitt liv. Försäkringskassan har inte hjälpt mig på något annat sätt än genom krav att försöka få ut mig i arbetslivet så fort som möjligt.

Jag vill också ut och jobba! Bara när jag känner att kroppen och knoppen håller mer än en timme åt gången!

Jag kan inte med ord förklara hur upprörd jag är över beslutet, men jag ska absolut göra mitt bästa för att hitta ett jobb som passar mig. Helst av allt vill jag skriva ut mig från alla myndigheter och bara dra iväg. Sköta mitt liv utan pengar, men hur skulle det gå till?

Jag ska självklart även överklaga beslutet även om det kommer att dränera all min energi.

Jag är trött och besviken … Men jag klarar mig … som alltid !

ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *