Vissa dagar är helt enkelt tuffare än andra.

Idag har jag haft huvudvärk hela dagen. Igår vandrade jag i en dimma.
Det kan bero på att jag inte har sovit ordentligt på flera nätter och ångesten har sakta krupit mig in på skinnet igen.

Vad beror det på då?

Jo, jag har under en längre period kört på mina reservkrafter. Jag har varken velat eller kunnat lyssna på kroppens signaler eftersom ABF kräver sin del av arbetsträningen och jag med mina egna krav har svårt för att känna när jag ska varva ner och vila.

När jag väl kommit upp i varv så har jag svårt för att varva ner.

Så husvagnslivet ( husbilslivet ) är inte alltid så glamoröst med en trött gammal skruttig dam som mig. Tur att det är fint väder på Öland.

Nu ska jag försöka sova… igen 來 Vaknade 11.30 idag.
I morgon åker vi hemåt igen.
Jag måste förbereda mig på att söka nytt jobb igen. Jag fick inte fortsätta på arbetsträningen jag hade för att jag inte kommit upp i arbetstid lika fort som ABF vill, så nu ska en jobbcoach hjälpa mig att hitta ett nytt jobb så fort som möjligt. Som om ett annat jobb skulle göra mig tillräckligt frisk för en halvtid ?!?

Hmmm… ( Återkommer om det i ett annat inlägg )

Nu är det natti natti 

ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *