Idag blev jag äntligen klar med avsnitt 12 av mitt poddavsnitt. Det har varit en jobbig vecka för mig bland annat så har jag varit hos en läkare och påbörjat en utredning som Fsk beställt. I nästa vecka ska jag dit igen och träffa en sjukgymnast.

Jag har försökt promenera mycket och vara ute i solen och det har varit riktigt skönt, men vinden har varit så pass kall att jag inte velat vara ute speciellt länge. Dessutom är jag inte frisk från min förkylning som satt sig i luftvägarna.

Ångestdagar är dem absolut värsta jag vet…
Ja, eller kanske kombinationen av ångest och förlorad livsglädje. Det brukar faktiskt hjälpa med promenader när jag får såna jobbiga ångestdagar, det kan jag varmt rekommendera. Gärna vid vatten eller i skogen, det är så helande.

Trots mina deppiga dagar som har varit så ångestladdade så har jag gått och lallat runt med min mobil och min kamera. Fotograferat och fundilerat över livet. Det är lycka för mig att fotografera natur och djur. Det ger mig verkligen energi.

Nu ligger jag här i sängen och undrar vad som blev fel idag? Min man vet så väl att när jag håller på med min podd så försvinner jag in i en annan värld. Så är det i min alldeles egna värld när jag behöver koncentrera mig extra mycket för att få något gjort. Det tar tid och jag tragglar en hel del. Och det är inte kul!

Saker och ting är inte alls som förr när jag fick saker och ting gjorda på nolltid. Jag behöver ha hörlurar på mig för att sjunka in i det jag håller på med , ändå tappar jag tråden oftast.

Han däremot tycker att jag ska höra igenom mina hörlurar. Jag ska höra hur han ställer frågor eller pratar till mig. Men hallå! Hur ska jag veta att han pratar till mig om jag inte hör honom?

Vi hade en dust om det idag. Han tycker att jag borde ha varit färdig med poddavsnittet för läääänge sen. Det är inte lätt för honom att veta vilka dagar som är bäst för mig och vilka är sämre.

Det tog extra lång tid idag eftersom jag var disträ, okoncentrerad och omotiverad. Jag märkte hur okoncentrerad jag var när jag började tänka och började göra tusen andra saker samtidigt, som jag INTE höll på med.

Ändå ville jag få färdigt poddavsnittet idag så att jag slipper greja med det i morgon.

Ibland glömmer han nog av att jag fortfarande är dålig, att saker och ting faktiskt tar längre tid för mig än tidigare.

Bara det att jag utmanade och utmanar mig själv var och varannan vecka tar all energi från mig.

Att få ihop text och prata in ett poddavsnitt är stort för mig, även om det inte är något märkvärdigt. Det betyder mycket för mig eftersom det är ett nytt intresse som dykt upp under min utmattning.

Inget är lika lätt som det var förut. Jag behöver extra, EXTRA mycket tid för att kunna göra något som jag tycker om att göra.

Tänk om det hade varit lika lätt att komma ur en svår utmattning som det var för mig att ha tusen bollar i luften samtidigt innan jag kraschade i min utmattning. Det hade varit grejer det.

Var rädd om dig, så hörs vi snart igen!

Nu blir det natti natti för mig, god natt !

ninis74
info@ninis74.nu

4 tankar om “Nytt poddavsnitt på gång”

  1. podd är ja så dålig på tyvärr men mina döttrar lyssnar ofta på olika
    ångest är jobbigt har ja ofta och livsglädjen undrar ja vart de finns vissa dagar

    1. Jag är också dålig på att lyssna på poddar, men gillar att prata in mina avsnitt när jag har bättre dagar.
      Stor kram till dig och tack för att du lämnar spår efter dig <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *