Tre veckor på arbetsträningen har swishat förbi med rasande fart. Jag måste säga att det gått bättre än förväntat, men jag har varit sjukt trött på eftermiddagarna. Och vissa eftermiddagar har jag slocknat i soffan eller på golvet.

Förutom att jag har nytt jobb och nya arbetsuppgifter så försöker jag lära mig nya rutiner både före och efter jobbet. Det är inte en dans på rosor varje dag trots att jag älskar det jag gör.

Jag behöver nya kläder! Nästan alla mina kläder är för små eller så har jag slitit ut dem. Det är förstås inte så konstigt med tanke på att jag varit sjukskriven så länge. Jag har inte haft något behov av att köpa snygga kläder eftersom jag inte har jobbat.

Vart handlar man snygga kläder tro? Helst ska kläderna vara hyfsat bra i pris och supersnygga. *Heheh*

Någonstans känner jag hur intresset för kläder börjar komma tillbaka, men de får inte kosta hur mycket som helst.

Det svåraste med att köpa kläder är oftast priset. Jag har svårt för att unna mig fina saker om priset är för högt och då slutat det oftast med att jag inte köper kläderna eller så lämnar jag tillbaka det jag köpt.

Ibland kan jag bli frustrerad över hur jag reagerar. Det kan faktiskt bli mycket dyrare i längden att shoppa många billiga plagg ( som lätt smyger sig in i garderoben och inte används) än att köpa ett lite dyrare plagg som faktiskt använts. Skärpning Nina!

Ett stort problem är dock att jag gått upp så mycket i vikt. Jag känner inte igen min egen kropp och jag tycker att alla kläder sitter dåligt på mig och då vill jag inte shoppa alls.

Jag tänker inte hetsa ner i vikt, men jag önskar att jag snart får så pass mycket ny energi så att jag orkar ta tag i träningen och slutar att unna mig för mycket av livets godsaker.

ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *