Det har verkligen varit en annorlunda sommar för oss. Strange summer som min man så väl skrev på Facebook för en stund sedan.

Våran semester började med att jag inte fick någon semester och därmed kunde vi inte åka utomlands heller när vi firade 30 år som gifta.

Min man har jobbat och slitit ytterligare ett helt år för att få semester tillsammans med mig. MEN vi får inte göra vad vi vill eftersom jag är inskriven på Introduktion till arbete.

Sanningen är den att jag borde vara sjukskriven men FSK tillåter inte mig att vara sjukskriven utan anser att jag ska vara till arbetsmarknadens förfogande.
Inte undra på att jag sover dygnet runt?!
Det påverkar mig så mycket. *suck*

Vi passade även på att åka till Björkö. Här började vår vistelse med att en äldre män påstod att ställplatsen var fullbokad. Vi såg klart och tydligt att det fanns minst tre platser kvar. Utöver de 6 bokningsbara platserna som är precis vid infarten.

Vi ringde hamnvärden och frågade och då fick vi det bekräftat att man inte kan paxa platser till någon. Ledig plats är lika med ledig, så vi åkte tillbaka och parkerade vår plåtis. Sedan blev det Pizza.

Jag har funderat mycket på det här med att följa lagar och bestämmelser. Vi upptäckte att det var tre husvagnar på ställplatsen. Husvagnar där endast husbilar får parkera. Hur kommer det sig?

Jag börjar bli riktigt trött på att man inte håller på regler som är uppsatta.

Nu ska jag lägga mig. Sov så gott !

ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *