Saknar dig mer än någonsin. Sorgen gör ont. Det sliter mitt hjärta itu utan att jag kan göra något åt det.

Idag har vi träffat några gulliga hundar och alla påminner mig om hur mycket jag saknar dig, Lazy! Tårarna bränner bakom ögonlocken och saknaden river itu mitt hjärta. Det gör så ont !

Vi är på Björkö och det har varit allsång på Seaside. Det har varit en mysigt kväll men när vi skulle tillbaka till husbilen fick jag panikångest. Jag vill inte åka hem igen eftersom Lazy inte finns där. Det finns inget att komma hem till…

Tårarna rann nerför mina kinder och döden påminde mig om att Lazy inte finns mer. Jag grät så det gjorde ont i bröstet. Paniken och känslan av att vilja dö med smärtan infann sig en stund. Som tur var hade jag min älskling nära så han kramade om mig hårt.

Vi pratade om Lazy och om en eventuell ny familjemedlem. Tyvärr känns det fortfarande efter 4 månader att vi inte vill ha någon annan än Lazy. Det är så klart inte möjligt, därför får vi avvakta och se vad som händer i framtiden.

VÄRLDENS FINASTE LAZY

Som jag saknar dig lilla vän. Det gör ont! Din frånvaro plågar mig, dag som natt. Tack för att du var världens bästa vän. Ingen kommer någonsin att kunna ta den plats du har i mitt hjärta. Älskar dig !

ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *