Jag börjar bli varm i kläderna.
Det har tagit lite längre tid än vad det brukar att lära sig ett nytt redigeringsprogram. Final Cut Pro är ett fantastiskt bra program och lätt att lära sig. Eftersom jag också fick lära mig att jobba med en MAC så har det tagit mycket längre tid än vad jag trodde. Det kan också bero på att jag blivit några år äldre. *Hehe*

Hur går det på min arbetsträning då?
Jo, tack det går bra.
Vissa dagar är enormt jobbiga, med tanke på min trötthet.
Tröttheten är jobbigast när jag kommer hem så klart, men försöker att inte stressa upp mig för det. Jag avskyr att vara trött.

Jag har märkt att jag ogärna lägger mig och vilar efter jobbet, men det beror på att jag är så hungrig när jag kommer hem och hundarna behöver komma ut på en promenad. Allt går liksom i ett. Sen kommer dottern och så är det dags att förbereda middag osv.

Egentligen vill jag sätta mig vid datorn och pilla med foton, blogga och redigera filmer till mig själv. Tröttheten tillsammans med att jag börjat arbetsträna tar så pass mycket energi så att jag inte orkar med mina egna intressen.

Ibland är det tråkigt, med tanke på att jag behöver ha egen tid. Jag måste hitta positiva saker att göra på min fritid, samtidigt som jag behöver avskärma mig för intryck. Det känns lite som att jag lagt mina intressen ON-HOLD.

Fast egentligen är de inte ON-HOLD, då jag får jobba med saker jag älskar att göra, det är bara inte mina egna saker utan mitt jobb.
Att behöva hushålla med energin är jobbigt. Emellanåt känner jag mig som en liten skitunge som bara skriker
– JAG VILL INTE!
Och så känns det idag.

Vill jag bli sämre?

Nej, jag kanske inte vill hushålla med energin eftersom det finns så mycket jag vill göra i livet och då anser jag att jag inte har tid att vila.
Men jag måste verkligen tänka ett steg längre.
Vill jag bli sämre, sjukare, tröttare och mer ångestladdad?
Svaret är NEJ och då behöver jag hitta pauser för att jag ska orka göra det jag brinner för. Jag vill inte brinna för att sedan bränna ut mig igen!

Var rädd om dig, så hörs vi snart igen!
KRAM

ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *