Mitt sanna jag

Jag har inte riktigt vetat hur jag ska gå vidare från att ha berättat om mitt liv till att faktiskt leva det nya livet jag lever.

Jag har Kommit tillbaka till Min kristna tro och det är det viktigaste för mig nu. Det är det här livet jag är kallad till att leva.

Jag kan inte hålla min tro utanför podden eftersom den kristna tron genomsyrar hela mitt liv.

Genom livets kamp och besvikelser har jag äntligen hittat hem igen. Som den förlorade sonen i bibeln.

Jag kan hjälpa er på vägen men jag vill också vara sann mot er så hädanefter kommer Gud, Jesus och den helige ande vara med i mina texter och min podd.

Många är besvikna på Gud pga andra människors oförstånd.

Egna exempel. Först och främst så handlar inte livet om att förverkliga sig själv livet handlar om Jesus som gav sitt liv för oss.

Vi människor har en konstig förmåga att ifrågasätta allt. Förstår vi det inte så vägrar vi att tro att det är på ett visst sätt.

Människor kan inte göra Gud rättvisa. Hur vi än försöker så kan vi aldrig mäta oss med Gud och Hans goda plan för våra liv.

Kristna genom tiderna har skadat Guds image.
Människor har gjort saker i Guds namn som egentligen varit kontroll och manipulation för egen vinning.

När man som mest behöver någon så finns de kristna inte där. De kristna har levt egna liv utan att ta hänsyn till dem som verkligen behöver hjälp.
Inte alla, för visst finns de dem som gett sina liv för att hjälpa andra. Absolut.

Det är mina egna förväntningar på människors omsorg som gör mig besviken och då är det lätt att skylla allt på Gud.

Alla människor är ofullkomliga även om de kallar sig kristna. Vi gör fel och vi behöver be om förlåtelse. Vi behöver ha fördrag med varandra.

Många kristna lever med en stor stock i sitt eget ögat och samtidigt försöker ta ut en flisa ur någon annans öga. Man ser all andras brister och försöker hjälpa dem med i själva verket behöver de själva hjälp.

När jag provat allt annat än Gud

Jag hade ingen annanstans att vända mig längre. Allt hopp var ute. Tragglat, deppat, ångest…. Gud kallade tillbaka mig i sin kärlek. Jag kunde känna hur en sång växte fram ur mitt inre. Från min ande. Det var dags för en NY TID och jag skulle få EN NY SÅNG.

På den vägen är det. Jag är oerhört tacksam till Gud för att Han inte gav upp om mig.

Varför inte prova Jesus?

Säger du ärligt från ditt hjärta att du fått nog av att försöka själv så kommer han att svara dig. Han kommer på ett eller annat sätt att visa sin godhet mot dig.
Var beredd på att bli förvandlad.

Jag blev det.

ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *