Vilken värme det har varit i några dagar nu… Pust och stön! Skönt visserligen, men vart tog lagom landet vägen? Måste det bli över 30 graders värme direkt? Kan det liksom inte komma lite successivt? Skämt Åsido. Man ska inte klaga nu när värmen äntligen är här!

Det var verkligen dags för en ny trappa! -Förebild-

Min älskade man har kämpat med en ny farstutrappa i värmen och jag har försökt hjälpa till där jag kunnat.

Mina tankar har mest kretsat kring jobbet jag sökte i början av veckan. Jag vill så gärna ha det och jag vill klara av det. Tyvärr kan jag inte börja jobba 100% direkt så det kan bli/vara ett problem.

Det är nog ingen bra idé att jobba 100% när man varit sjukskriven i 8 års tid. Men det här jobbet är något som jag älskar även att göra på min fritid så det kan vara ett utmärkt tillfälle att jobba upp timmar med ett jobb man verkligen älskar.

Nåja, vi får se hur det blir med det. Får besked i nästa vecka.

Min man har sån ångest inför första arbetsdagen efter semestern i morgon. Det har han haft sen han gick på semester… Ja, eller nästan i alla fall.

Det har varit en riktig ångestladdad semester för honom i år och det är riktigt tråkigt. Han har inte kunnat koppla av under sin semester pga olika saker och nu börjar ekorrhjulet att snurra igen, som han säger. Och jag tycker faktiskt synd om honom. Det är jobbigt att se honom i sån obalans. Min älskade man!

Vi tog med oss grannpojkarna och åkte till Pickesjön och tog oss ett dopp, därefter blev det en mjukglass på BILTEMA.

Självklart var vår älskade LAZY med oss.

Nu ska jag sträcka på mig lite och sedan ska jag försöka sova. Tror att det kommer att bli svårt då Lazy och mannen snarkar ikapp.

Var rädd om dig, så hörs vi snart igen!

Kram

ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *