Vi åkte till Åkersberga för att kika på en plåtis som vi var intresserade av att köpa eftersom vi sålde vår husbil i våras. Det var en riktigt varm bilfärd vi hade framför oss då termometern visade 28 grader i stort sett hela vägen till Torshälla.

Det fanns ingen möjlighet för oss att köra raka vägen till Åkersberga eftersom Lazy inte klarade av en längre sträcka. Dessutom hade vi bestämt oss för att hälsa på mamma en kortis.

Vi åkte raka vägen till Mälarbadens camping och satte upp tältet eftersom väderleken hade lovat åska och regn. Det gick fort att sätta upp tältet vilket var positivt. Det som var mindre positivt var att det var så kvavt i luften att svetten bara rann innanför klänningen.

Efter att vi satt upp tältet åkte vi en sväng och hälsade på min älskade mamma. Det gör så ont i mitt hjärta att veta att hon är så ensam. Med tanke på Corona viruset så blir det väldigt ensamt för henne, vilket är tragiskt! Önskar så att jag hade kunnat ta med henne hem till oss.

Det smärtade i mitt hjärta att inte få krama om henne hårt, men istället skrev jag en hel del lappar med texter som att jag älskar henne och la dem lite här och var i hennes lägenhet.

Lazy gav mamma extra mycket kärlek!

Jag och min fantastiska man delade på en pizza på kvällskvisten och sedan var jag rätt färdig för att gå och lägga mig men innan det tog vi en promenad med Lazy till gästhamnen.

Hittade årets första smultron

Natten var fruktansvärd! Inte bara för att det åskade och regnade hur mycket som helst utan mest för att jag inte kunde få tyst på min hjärna.

Jag räknade avstånd mellan blixt och muller. Jag skrev nytt poddavsnitt i hjärnan… Det var verkligen en jobbig natt och det kändes som att hjärnan gick på högvarv. Så fruktansvärt frustrerande!!!

Jag kan inte minnas när jag sov så dåligt sist, men ändå var jag vid gott mod. Lazy moffade på mullret ett par gånger, men sen sov hon hela natten.

Min man däremot fick värsta allergi attacken. Lazy fick ligga mellan oss i början men det klarade inte min man av, så hon fick lägga sig vid våra fötter istället.

Självklart hade han lämnat pollen medicinen hemma för att han trodde att allt var över nu, men shi fick han för det.

Som tur var gick allt bra efter att att Lazy lagt sig vid våra fötter.

Jag måste få säga att det var en mysig natt med massa regn men det var inte lika roligt att packa ihop ett blött tält. Tack och lov var det bara en natt i tält. Nästa natt blev i vår nya plåtis ( husbil) som vi köpte i Åkersberga. Tack gode Gud för den!

Sista sträckan hem gick långsamt. Jag var otroligt trött och höll på att somna i ratten flera gånger. Tack och lov tog vi korta pauser emellan så att jag orkade köra hela vägen hem. Pust och stön för det. När vi väl kom hem sov jag i 2 timmar. Välbehövligt!

ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *