Trodde att jag var frisk, men icke sa Nicke !

2 dagar utan ränneskit och så åkte jag på det igen! All medicin måste bara gå rakt igenom utan att hinna verka?! Ursäkta att jag skriver om skit och ingenting, men jag passar på att dokumentera måendet här på bloggen, har ju så dåligt minne. 
Skulle jag ha läkarbesök bokat om en vecka så skulle jag nog bara säga att allt är som vanligt, jag skulle nog inte ens komma ihåg att jag varit så dålig som jag varit i 2 veckors tid. Har du oxå en förmåga att förtränga det som varit och på det sätter låter du läkarna tro att du är bättre än vad du är?! Jag vill nog inte säga hela sanningen, vill alltid låta som att det är bättre än vad det är… Det finns för och nackdelar med det med 🙁
Lazy är allt en trogen vän hon ❤️

Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

3 tankar om “Skit och ingenting”

  1. Härlig hundbild!
    Jag säger nog som det är till min läkare, men i perioder efter skadan har jag haft svårt att komma ihåg saker, fått skriva ner dem..
    Nu är jag inte sjukskriven längre, nu börjar det verkligt tuffa att komma igång på allvar igen, och det började inte bra med dunderförkylning och magsjuka.
    Kram och Krya på dig

  2. I vanliga fall är det ju rätt bra att man förtränger det så man inte konstant går omkring och minns hur jobbigt allting var. Men jag är som du, kan sitta hos läkaren och säga att allt är som vanligt fastän det inte alls är det. För jag glömmer speciellt mycket när jag sitter inne hos en läkare. Av någon underlig adledning. Kram! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *