Idag är vi på Öckerö hamn och jag känner mig helt ok faktiskt. Småstressad på morgonen bara innan vi kom iväg.

Jag har så svårt för planering och för att fatta beslut, det som inte är svårt normalt!
Jag älskar att planera och åtminstone ha en åsikt om vart vi ska åka, men jag klarar inte det, jag blir otroligt stressad och uppjagad av att behöva bestämma nåt. Det spelar liksom ingen roll alls för mig vad vi gör, eftersom jag ändå bara vill ta det lugnt och bara vara och hänga på så gott jag orkar. Det är så jag fungerar nu för tiden och jag känner inte alls igen mig 🙁 Jag orkar helt enkelt inte… Eller jag hittar inget bättre ord till att jag inte fungerar psykiskt just nu…. Jag är nog i Koma… Är Virrig..och ruskigt Gammal … 🙂

Vi cyklade till Hönö för att köpa en lång elsladd, eftersom våran elsladd inte riktigt räckte till elskåpet från våran plats. Hönö Klåva är en pittoresk hamn med små söta butiker och restauranger. Vi åt på Franses och maten var ljuvligt god, så Franses gjorde ett bra jobb 😉 Nu sitter vi utanför husbilen i skuggan med varsin telefon, jag bloggar och mannen min raderar lite gamla foton från Kroatienresan.

Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

4 tankar om “Räksmörgås och Köttfärsbiff med Tzatziki på Klåva”

  1. Jag kan inte fatta beslut, inte planera, och bara tanken på att packa får mig att hellre avstå från att ta mig iväg någonstans. Inget är som det har varit på hjärnkontoret. Kram! ♥

  2. Jag är mig en planeringsmänniska, men ibland så faller jag dit och blir alldeles handlingsförlamad då det gäller att planera.
    Värmen gör nog det inte bättre…

    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *