Just nu sitter vi i husbilen och lyssnar på hur regnet smattrar mot taket, det är ljuvlig musik för mina öron !
Tidigare idag ville Lazy sola och bada lite, så det blev lite bad vid bryggan. Lazy är verkligen duktig i värmen, helt otroligt duktig! Vi duschar av henne då och då och låter henne bada om hon vill det, ja eller bada och bada, gå i vattnet och plaska 😉
Hon söker sig till skuggan väldigt sällan, men vi försöker flytta henne till skugga hela tiden då hon inte verkar förstå sitt eget bästa … Heheh!
Jag badade 2 gånger och jag känner mig mycket glad, då jag mycket sällan eller aldrig badar i Sverige annars. Jag tror att värmen har en bidragande faktor att jag inte får ont efter plaskandet 😉 Tack kära sol för att du snart kommer tillbaka ! Har det regnat och packat hos dig med? 
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

En tanke på “Envis hund”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *