Åter igen har jag halkat in på den “lätta” vägen, dvs att jag äter vad jag vill och när jag vill. Snart 4 veckor sedan bestämde jag mig för att njuta av min “semester” ( sjukskriven ) och äta det jag känner för, men jag inser varje dag att jag gör mig själv en björntjänst. Jag mår jätte dåligt av att inte ha gränser, eftersom jag inte har några gränser när jag bestämmer mig för att “unna” mig. Jag har förstått att jag har någon slags allt eller inget mentalitet och det gäller även maten, jag har inget mitt e mellan! Så jobbigt!

Jag kan trycka i mig hur mycket chips och godsaker som helst, det hindrar mig inte att sluta även om magsäcken säger att det inte får plats mer, även om det gör ont i magen och jag blir illamående. Hur knäpp är man egentligen eller finns det en koppling till ångest?
Frosseri är det vad det är… Blä, blä, blä lika äckligt som det känns efter allt moffande så ångrar jag det efteråt….. Varför gör jag det då?

Hur blir man hjälpt från ett sånt problem ? Dela gärna med dig❤️

Har du ett sunt tänk kring mat och godsaker? 
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

En tanke på “Det här med att frossa i mat och godsaker !!!”

  1. Jag har tidigare haft tänket "att på semestern får man unna sig", visst det har jag nu också men då ska jag motionera mera också.
    Får se hur det går, semestern har ju precis börjat. Det är ju riktigt gott med en svalkande öl och lite chips efter en varm dag 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *