Att sakna någon gör ont, att sakna någon tär mitt hjärta i bitar!
Jag hatar separationer, korta relationer eftersom jag fäster mig så fruktansvärt!
Jag blir helt förtvivlad när en “separation” sker. Alla människor eller djur som får tillträde in i mitt hjärta kommer att för alltid finnas där… Jag saknar Loke!
Loke var dotterns och hennes pojkväns gemensamma hund och nu när det är slut mellan dem så har han hunden!
Det gör så ont… Jag fäste mig lite för lätt… Lite för fort… Lite för engagerad “mormor”… Hatar detta ! Hatar separationer oavsett om det är död eller bara att man inte får träffa personen/djuret i fråga… Vad är det för fel på mig?!
Orkar inte att bli av med en bit av mitt hjärta…. Mer… Så jag ber ännu en gång… Ge mig ett ännu större hjärta, även om det gör ont! ❤️Eller?… Orkar jag det?
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

2 tankar om “Även om det gör ont”

  1. Såklart att det är smärtsamt att mista kontakten med ett djur man älskar! 🙁 Så jobbigt och hemskt. Men hur tar din dotter det? Finns det inte något annat sätt att lösa situationen?
    Jag gissar att du inte saknar killen. 😉

  2. Det är inget fel på dig! Du är en människa med stort hjärta, som jag, och stora hjärtan gör mer ont. Det är bara att konstatera. Och trots all smärta skulle jag inte vilja ha ett mindre hjärta. Kram! ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *