Det var ett tag sedan jag skrev något här… Livet är bra märkligt, tycker du inte det ?! 

När man vågar tro att det äntligen börjar vända i livet.. Liksom åt rätt håll så kommer ett bakslag en käftsmäll från h-vetet! När ska jag lära mig?? 
Jag är född till att kämpa, att ha det tufft …. Inget ska vara enkelt … Värk, oro, frustration över mitt dåliga minne, ingen ork, värk och koncentrations svårigheter. Varje dag kämpar jag med min ångest och viljan att bli “normal” orka som alla andra!!
Varje dag försöker jag att göra något litet för att kroppen och knoppen ska veta att jag inte gett upp, men till vilken nytta? Jag får lida… Som att gå ut med hundarna, försöker promenera, vara social…. Eller som när jag valde att klippa håret på våra grannpojken för 3 dagar sedan och det har resulterat i sån jobbig värk att jag velat ge upp om mitt liv! 
Varför ska livet vara så tufft?

Jag försöker atr vara positiv, träna, försöker vila, men det blir bakslag av allt… Suck!
Kan man säga att jag är på väg åt rätt håll tro?! Det betvivlar jag starkt 🙁
Något positivt… En vän till vår dotter ska gifta sig!!! Så kul❤️
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

2 tankar om “Född till elände”

  1. Åh jag förstår dej verkligen!
    Sådär har större delen av mitt liv varit.
    Jag föddes in i dåliga förutsättningar, växte upp med misshandel och övergrepp, allt var en kamp.
    Även som vuxen har det varit en ständig kamp, och nu de här sista bakslaget med min man, min trygghet styrka och kärlek, dömdes till ett extremt hårt straff för att han haft ett företag för 8 år sedan, och de anser att han skattefuskat.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *