Jag vaknade av att jag trodde att det knackade på dörren. Jag skyndade mig upp för trapporna för att öppna dörren och till min förvåning var det ingen där. Hur snopet var inte det och det var inte första gången?!

När dom äntligen kom tog vi oss varsin kopp kaffe som smakade gudomligt gott idag. Vissa dagar smakar kaffet bara så sjukt gott.
Loke passade på att lukta på blommorna.

I går och idag har jag haft det jätte jobbigt med tröttheten.
Det är inte bara tröttheten utan stresspåslaget som jag känner i form av hjärtklappning och overklighetskänslor.
Just nu sitter jag med öronsus i vänstra örat som irriterar mig något vansinnigt.

Varför blir jag så här illröd i ansiktet så fort jag är extra trött eller får stresspåslag? Det hettar en hel del och igår hettade det ända upp till öronen. Jag tror att det kan vara Rosacea jag har fått.
Vad tror du?
Nu måste jag se till att hitta bra hudvårdsprodukter som dämpar och skyddar huden, för jag vill inte att det ska bli värre.

Dottern kom hem med lite kyckling gryta med soltorkade tomater och oliver från hennes jobb.
Det var jätte gott!
Tack snälla hjärtat för att du tänkte på din trötta mamma.


Nu ska jag googla lite grann på vad man kan göra åt det röda Rosacea i mitt face, så jag önskar er en trevlig fortsatt eftermiddag.ninis74
info@ninis74.nu

4 tankar om “Rosacea?”

  1. Hej! Det ser ut som rosacea, det kan vara bra att visa upp det för en läkare. Jag har rosacea och upplever absolut att det blir värre av stess. Jag har fått salva utskrivet för det men jag tycker inte att det hjälper nämnvärt. Men jag kanske inte är tillräckligt konsekvent. Ibland tänker jag tanken att jag ska undersöka om det finns andra metoder än salva som skulle kunna hjälpa, men det har inte blivit av. Hoppas att det lugnar ner sig för dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *