Sitter i husbilen på väg ner till Kroatien och har precis lyssnat på ett podavsnitt av We are influensers med Ida Warg och Linda Hörnfeldt. Jag älskar verkligen den energi Ida utstrålar, den tränger verkligen igenom ”radion”.
Jag blir mer taggad än någonsin att komma tillbaka till arbetslivet, ut ur min utmattning, samtidigt så vet jag hur riskabelt det är att ha för bråttom.
Jag har förstått att det inte bara var arbetet som brände mig utan många personliga trauman som hänt under åren. För mig var det inte mina jobb som skapade min ohälsa, utan personliga saker inom familjen, psykiskt ohälsa, död och konflikter så att jag slutade sova, tankarna snurrade på nätterna då jobb skulle skötas på dagarna och kvällarna.
Så för mig gäller det att skynda långsamt, det måste vara mitt motto, då detta är tredje gången jag kraschade, men samtidigt har jag så himla svårt för att backa eftersom jag tycker om att ha många projekt i luften samtidigt. Jag måste lära mig att backa i tid och vila eftersom jag går verkligen igång på det jag brinner för, då menar jag verkligen ALL IN när jag får göra något kreativt och roligt. 
Vad är det som är så himla kul då?
1. Jo, fotografera och redigera bilder.
2. Skapa uppmuntrande och tänkvärda texter.
3. Uppmuntra, tro och stötta människor i deras livs största drömmar.
Och mycket mycket mer, men jag kan inte riktigt formulera mig, hittar inte bra ord så jag får fundera lite till.
Som jag skrivit tidigare så kommer denna semester resa vara en tid för reflektion och självbejakelse. 
Det är ju tal om att jag ska börja med någon slags aktivitet till hösten ( via försäkringskassan ) men jag känner inte riktigt för att gå på deras aktiviteter, jag har en egen plan som jag vill följa, så vi får se om försäkringskassan och arbetsförmedlingen kan hjälpa med att utstaka vägen för mig.
På båten från Rödby till Puttgarden 
Tyskland – Burg 
Marina Coswig 
Vackra fält och vindkraftverk i Tyskland 
Cool och mycket fräsch toa och dusch på Marina Coswig – Tyskland 
Snart är vi framme i Hallstatt och det ska bli spännande att se hur det är där.
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *