Några riktigt tuffa dagar igen. Jag påverkas så otroligt mycket av hur människor behandlar mig och jag tar så himla mycket saker personligt även om jag inte skulle behöva det. Fattar inte varför jag gärna tar all skuld på mig själv, det spelar ingen roll vad det än gäller. Suck!

Jag är säkert bara extra känslig just nu, trött på all skit, vill bli bra och orka med livet!! 
Vaknade jätte trött, seg och ledsen över att behöva kämpa igenom en dag till.
Lazy har skadat sig någonstans i ryggen eller bakbenen och har svårt att gå i trappor och vilar gärna vid brasan. 
Vill vara glad och energifylld….Vanlig, normal ……
Önskar er en trevlig kväll❤️
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

5 tankar om “Vill vara positiv”

  1. Jag skulle också så gärna vilja vara normal, glad och full av energi. Men det är jag inte. Har också dåliga dagar just nu, om än av andra skäl än du. Stor kram! <3

  2. Jobbigt!!
    Ja det är en konst att inte ta åt sej. Själv har jag jobbat hårt med mig själv i många år, och kan säga att det är mycket bättre idag. Men det finns dagar.. som det istället går rakt in i själen.
    Styrkekram

  3. hej läser din blogg ibland. Fast vad är normal?? Jag tror inte att någon av oss är normala. Jag tror att vi är många som sätter på en mask och det ser ut som att alla har en massa energi och är pigga och glada Men så är det nog inte! Du är hård mot dig själv! / kram Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *