Jag är rädd för att lämna henne, 

jag är rädd när jag är med henne.
Jag är rädd att hon ska gå söner
och jag är rädd för att hon ska bli hel.
Jag är rädd att hon ska känna sig ensam  och jag är rädd för att hon aldrig mer ska våga vara sig själv!
Hur förvirrad får en människa känna sig egentligen?
Många frågor i min hjärna… Förvirrad och fullständigt OUT OF CONTROL!
Kram
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

En tanke på “Rädsla – Out of control”

  1. Tack för din fina kommentar inne hos mig! Den värmde ska du veta.
    Man blir förvirrad när man tappar kontrollen. Och man har ingen kontroll över en annan människa, och därmed tappar man kontrollen över vad man själv kan bidra med. Man kan finnas där, hjälpa och stötta, men bortom det sträcker sig inte ens makt att förändra. Jag vet att det är lättare sagt än gjort, men försök släppa kontrollen. Det är nog det bästa du kan göra för dig själv i det här läget. Men jag förstår din rädsla, och rädslor är inte lätta att bli av med.
    Styrkekramar! ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *