Ush, jag känner mig enormt hjälplös och liten. Mitt hjärta och min hjärna kan inte registrera så mycket mer känner jag, men jag måste försöka att vara skarp i mina ord. Nyss fick jag ett samtal som inte var så trevligt, massa hot om att “någon” skulle skära av hennes hälsenor och fingrar om hon inte…. ( vår dotter) är hon rädd om sitt liv så bör hon passa sig.. Osv… 

Hur roligt är det på en skala mellan 1-3?
Seriöst? Här sitter vi på Öland och försöker ha lite semester från allt och ett enda samtal får mig att genast vilja åka hem igen. Detta är så fruktansvärt obehagligt eftersom man inte har en aning om hoten ska tas seriöst eller inte?!
Ska man polisanmäla hot?
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

En tanke på “Polisanmäla hot?”

  1. Ja, man ska ALLTID polisanmäla hot! Ring polisen omgående och anmäl!
    Fy vad jobbigt att sitta så långt borta och känna sig hjälplös.
    Kramar om! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *