God morgon!
Idag har jag klivit upp klockan nio, har haft en svinjobbig natt, hur ska jag någonsin kunna sova igen?

Kommer jag att någonsin sova ordentligt igen?
Det känns så övermäktigt och ledsamt just nu!
Somnade som vanligt efter tre någon gång och vaknade flera gånger i timman, KLARVAKEN! ???

Klockan 06.40 någon gå gång skulle älskling iväg och träna och jag ville så gärna åkt med honom, var PIGGELIN!

Fattar ingenting…
Låg kvar i sängen, snusade på älsklingens kudde och somnade om men vaknade igen efter en timma.
Till sist bestämde jag mig för att gå upp!
Kroppen ville INTE, men hjärnan skrek UPP MED DIG!
Lazy och jag gick en kort promenad och nu har jag dammat övervåningen och ätit frukost. Sitter nu och väntar på att lilla Loke ska komma, så vi får träffa den lilla krabaten, alltså en hund ( en amstaff valp ) 🙂 8 veckor gammal ❤️
SÅ ONÖDIGT ATT BESTÄLLA, SNURRIGT VÄRRE!
Allt jag beställde från Sportamore åker tillbaka.
Jag hade beställt så snurrigt och omatchande så det var svårt att få till ett komplett set, vill ju inte blanda olika märken och så vill jag att färgerna ska passa exakt;)
Perfektionen i mig tog över 🙁
( Jag har så svårt för att bestämma mig för saker nu för tiden att det riktigt gör ont i mig, kan inte ens köpa en träningsjacka utan att analysera sönder om jag gillar den eller inte, om den är prisvärd eller om jag är för gammal för vissa plagg, vill ju inte framstå som en fjortis nu när jag är 40  😉
SNACKA OM BESLUTSÅNGEST!
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *