Vi tröttnade på regniga och kalla sommarvädret i Sverige och bestämde oss för att boka en sista minuten resa till Turkiet. 

Efter en del tjat på våra kära grannar och en önskan om att de åkt med oss, fick vi ge efter och bara boka för oss. Tråkigt att de inte kunde åka med 🙁
Bokat och off we go to Marmaris, hotell Capriche. ( Tror att det stavas så 😉 )
På flygplatsen såg vi Frank Andersson irra runt, vi hann inte få fram mobilkameran när han gick precis bakom oss, så det blev en bild på avstånd med ryggen mot oss. Så typiskt! 
Var tvungen att kika in på Victoras secret efter läppglans, men hittade inte min favorit så jag köpte inget denna gången.

Tog med mig färdiga LCHF smörgåsar till flygplatsen och åt dem med glädje, så himla gott det var, önskade att de aldrig tagit slut. Älskar majonäs, ägg, skinka, ost och lite grillkrydda på LCHF brödet.

Just nu sitter vi på planet ( kommer dock inte att kunna publicera detta förrän i Turkiet) och läser i våra böcker.
Älsklingen läser Nikki Sixx The Heroin Diaries. 

Jag “läser” ( svårt med koncentrationen och minnet ) Mia Skäringers Avig Maria och småler då jag känner igen mig i mycket hon skriver, så fruktansvärt skön typ! 
Jobbiga sanningar skymtar förbi mellan raderna, det kommer absolut att bli en annorlunda resa för mig, måste verkligen andas in, lugna ner mig, stressa ner, släppa alla krav och illusioner om livet och försöka landa från allt jagande och all inre stress, men ni som lider av stress syndrom eller posttraumatiskt stress, vet hur svårt det är att “bara” vila, varva ner när allt i mig skriker häråt, skynda, bara det här och sen det där och SEN ska vi vila. Ush!
Ska verkligen försöka varva ner, ta långa promenader med älsklingen på stranden, äta gott och bara ligga i solstolen, men vi får se hur det gått efter resan.
Önskar er alla en fin dag eller kväll, får se när detta publiceras 😉
Kramizar❤

Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *