Igår bokade vi en resa till KOS härifrån hotellet i Turkiet! Vi valde att boka resan med Ving eftersom vi bara har två dagar kvar och vi ville vara säkra på att allt fungerar som det ska!
Vi betalade resan och fick ett bokningsnummer av vingvärden!
Det tråkigaste av allt i morses var att vi inte kom iväg alls, eftersom de inte hade skickat upphämtning till chauffören som skulle hämta oss! VILKEN TABBE!
Vi ställde oss och väntade i 25 minuter i onödan, sen ringde vi till servicekotoret och frågade varför ingen kom och hämtade oss till hamnen?!?!
Vi fick en lam ursäkt och tillbaka pengarna på kortet! MEN VARFÖR sKICKADe de inte bara en taxi illa kvickt, så hade vi hunnit med!
I morgon vågar vi inte åka, det är vår sista dag och med tanke på att resan “avbokats” två gånger, så är det säkert inte meningen att vi ska åka dit! Vågar inte trotsa ödet 🙁
( I söndags missde vi bokningstiden helt och hållet och idag missade Ving oss, bläää! ) Jag som sett fram i mot denna resa till Grekland ända sen vi åkte hemifrån! Grrrrr!
Men vi har lärt oss att inte trotsa ödet!!
Ett av många exempel….
Innan vi bokade denna resa till Turkiet, så hade vi bestämt oss att åka till Bulgarien, men min man kände olust vid betalningen och avbröt hela bokningen, senare/några dagar visade det sig att det var attak mot en turistbuss och damma tid som vi troligen passerat området! Ja, ibland vet man inte vad man beskyddas i från, men tacksam är jag!
Så dagen tillbringade vi snällt på stranden!
Fick veta att dottern med polare är i Liseberg och har det gott i dag! Roligt för henne! Hon har varit så dålig, stackarn! Hon är inte bra än heller, men vi får hoppas att penicillinet biter snarast, hon har ändå ätit SUPER starka tabletter i 4 dagar nu!
Kryyya älskling!

Från det ena till det andra! Hårtudningen som ni ser på bilden, är en av de bästa jag någonsin läst, hoppas nästa nummer är lika bra!
AMELIA!

Vilket äckligt kryp som satt bredvid mig på eftermiddagen, när jag tog en kopp kaffe vid poolen, YÄK!

Ser ni den söta tunikan ???! Dottern ville att jag skulle köpa den på Ullared när vi var där en sväng, jättesööööt att ha den dom en strandklänning, då den tyvärr är alldeles för stor för mig;)
Sval och gooo, helt perfekt och ROOOOSA!
Nu ligger jag vid poolen med mina klackar och ska avsluta detta inlägg.

Ursäkta snurrigt inlägg!
Ha en fin kväll!
Kramizar !

Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *