Mina senaste vänner får posera för mig, jag som älskar att
fotografera,
men börjar bli lite smått irriterad på att jag inte lyckats att lära mig nya kameran fortare ! *GRR*
Men å andra sidan får jag skylla mig själv när det inte duger med en vanlig kamera,
ja eller duger och duger,
gör det väl,
men jag har fått en digital systemkamera av min man och
jag älskar min kamera och min man.
Ja, ja eller så är det rätt bra när jag lär mig den, för då kan jag använda den att fotografera mina brudpar och prylar så mkt jag hinner och har lust med.
*asgarvar*
Är så trött på att läsa massa saker,
VILL KUNNA ALLT DIREKT !
Nu slutar jag för denna gången… det blev väldigt flummigt.. haha… =)

Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

6 tankar om “Mina senaste vänner poserar…”

 1. sååå söta dina vänner är som sitter så fint när du tar kort..tihi.. vad duktig tjejen var som sjöng.. tack för kommentaren jag vi är nog ganska lika på det planet att allt ska vara färdigt så fort! kram kram

 2. Tack för rara ord om vår lilla stuga!!
  Så söta ninisar…o så duktig du är på att ta kort!! Villmed ha en ny riktig kamera…får köra operation övertalning med min man;)
  Våran är kass, lånar dotterns som är något bättre!

  Ja , jag älskar med att sjunga singstar!!;) Perfekt party grej med!!

  Vilket underbart jobb du har..både present butik o så bröllop!!! Underbart ju!!!

  Börjar hon blogga mer så säg till henne att kika in på dottersn då / den hittar ni på min länk lista längst ner…”mizz Lizzi”…ne hon är ju ingen storbloggare, men det är nog mest för hon inte hittar så många i sin ålder!!

  Ha en härlig dag!!
  ♥Kram Millan♥

 3. skrev ett inlägg på förra inlägget, kanske var lite knasigt ifall du inte går tillbaka och kollar.
  Härliga kläder kaninerna har. har du gjort dom eller köpt dom?

  Linda

 4. Kul med brudklännings-site Jättebra när man gång i giftastankar.
  Jag kämpar också med kameran. Tips hög ISO, stadig på hand eller stativ. WB=vitbalans kan du ställa in den så har du mycket att vinna. Kan då fota bättre utan dagsljus.
  mvh
  Annmarie

 5. Tack för din fina kommentar…så värmande! Så super söta *ninisar* … Ska införskaffa mig en digitalkamera, men drar mig för att lära mig allt om hur man använder den!! Är så otålig och vill oxå att man ska kunna allt direkt ha-ha…Avskyr instruktionsböcker…. Lycka till med din…vilket märke köpte du? och verkar den bra? kramis Malin

 6. Tack för kommentaren på min blogg!

  Tycker också mycket om att fota, men orkar egentligen inte lära mig så mycket heller. Har haft min kamera i snart två år men kan inte alla funktioner än. Man vill ju att det ska gå fort när man fotar, annars är ju ögonblicket förbi!

  Hejsvejs!

  Lina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *