Lilla älskade Lazy.

Du lämnade oss alldeles för tidigt. Vem hade kunnat tro att du skulle få gå över till andra sidan på grund av ditt ben.

Du haltade, du hade ont och veterinären visste inte vad det berodde på. Du medicinerades mot inflammation i benet med både inflammationsdämpande och antibiotika. Inget hjälpte. Du hade lika ont ändå.

Mitt hjärta, min bästa vän. Som jag önskar att du var kvar. Jag saknar dig så att det gör ont.

Samtidigt som jag är tacksam över att du inte längre har ont. Det var smärtsamt att se dig ha ont de senaste veckorna.

Förlåt för att vi inte förstog bättre, eller att vi ville låta dig slippa lida mer. Idag vet jag inte om vi gjorde rätt. Samtidigt som jag är lika övertygad över att vi gjorde rätt så är jag lika övertygad över att du velat vara kvar. Som vi älskade/älskar dig. Ingenting går upp mot kärleken från dig, lilla vän.

Lojaliteten, trösten, glädjen och den outtröttliga kraften till att älska ovillkorlöst.

Lazy, tack för allt du var för oss. En klippa av tröst, en vän, en fotbollsvän, hockeykompis och bästa vän. Du var alltid så mån om oss.

Själv är jag osäker, med tanke på att jag saknar dig enormt mycket. Önskar att du var kvar. Jag vill ha det ogjort för att jag saknar dig. Samtidigt vet jag att du hade enormt ont.

Hoppas att vi tog rätt beslut i att låta dig somna in. Ditt ben hade börjat luckras upp och veterinären misstänkte skelettcancer. Vi ville inte att du skulle behöva lida mer än du gjort.

Kan du förlåta oss?

Lilla hjärtat. Jag älskar dig för evigt och tackar för din ömhet och kärlek som du visat mig. Du tog mitt hjärta och visade mig lojalitet och vänskap som ingen annan gjort.

Älskade Lazy. Tack för allt! Jag älskar dig !

ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *