INGREDIENSER
4-5 kycklingfiléer
100 gram ädelost ( jag tog gräddädel ost)
4 dl grädde
2 msk soja
2,5 msk torkad dragon
2 tsk krossad rosépeppar

  • Rör ihop dragon och soja
  • Pensla kycklingfiléerna med marinaden
  • Bryn kycklingfiléerna i mycket smör
  • Lägg dem i ugnsform, strö över flingsalt.
  • Häll grädde i stekpannan (låt fettet och kryddorna ligga kvar)
  • Skär ett snitt i varje filé och fyll med ädelost
  • Blanda grädden i stekskyn och häll såsen i ugnsformen.
  • Strö över rosépeppar och flingsalt
  • Grädda i 200 grader ca 20 minuter

Jag åt min kyckling med en sallad och min man kokade ris till sig själv.
Vi hade behövt krossa rosépepparkornen lite hårdare, de var alldeles för stora för min smak. Rosépepparn får inte ta över smaken med för stora korn. Så mitt tips är att hacka dem ordentligt.

Receptet finns nu även på YOUTUBE om ni vill ta en titt.


Just nu har jag en tävling på min INTAGRAM: @Ninis74.Lchf där man kan vinna 10-pack Rootpasta. Vill du vara med och tävla, skynda dig in.

Önskar er en fin kväll!



ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *