God morgon!
Vaknade hyfsat tidigt idag med massa fina tankar. Tankar som handlade om vikten av att beskydda sig själv från negativa människor. Människor som konstant kräver uppmärksamhet på din/min bekostnad.

Människor som ständigt tycker att deras problem är större än dina. Som kväver dig genom sitt sätt att prata till dig och inte med dig. det är sällan personen bryr sig om att lyssna på vad du har att säga osv.

Ibland kan det vara svårt eftersom människan kanske lever tätt inpå oss, men det finns en väg. Tänk positivt!

Klyschigt jag vet… och väldigt svårt när man kanske inte mår bra själv.
Mycket handlar om rädsla. En rädsla om att bli övergiven eller ensam. Samtidigt som man vill vara ensam.

Hur går det ihop sig?
Inte vet jag, men jag vet att när jag känner att jag vill vara för mig själv så är det viktigt att jag tar tid för mig själv. För om jag inte tar hand om mig själv och ger mig själv egen tid, hur ska jag då hitta det positiva i livet?

För mår inte jag bra så hamnar jag lätt under stress och påverkan av andra. När man blir trött så orkar man inte kämpa emot det negativa som kommer över en och då blir det också svårt att tänka positivt.

Så positivitet börjar med att man tar hand om sig själv. Lyssnar inåt och gör det som är bäst för mig. Därefter är det lättare att vara positiv bland negativa människor. Men märker du att det negativa konstant tar över kring samma människor så är det dags att ta avstånd från dem.

Hur tänker du kring detta?

ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *