I förrgår vaknade jag med ett leende på läpparna och jag har ingen aning om varför? Det kändes lätt att gå upp vilket det inte alltid gör eftersom jag är en sömntuta på morgonen.

Med en julsång på läpparna gick jag upp för att göra frukost till mig och min älskade man. För er som inte vet så har jag haft jättesvårt för att gå upp de senaste 8 åren på grund av att jag varit utbränd.

I alla fall, frukosten smakade gott och sedan åkte jag iväg för att köpa en gorilla till min videokamera. Trots att jag köpte helt fel så vart det inga sura miner för den här glada tjejen.

Väl hemma började jag genast att plocka fram mina större glasburkar/vaser och gjorde ett jularrangemang. Jag lade i lite mossa i burkarna och en blomma i den större burken och ljus i de mindre. Så här blev det.

Det märkliga i allt detta är att jag fick allt att fungera utan att få psyk bryt. Dem senaste åren har varit alldeles för ångestladdade, dels för att jag varit så trött, men också för att jag haft sån värk i kroppen.

Jag tog även fram lite ljus och renen.

Det mesta kändes lugnt och skönt, men igår och idag är det lite sämre igen, ja eller… Mycket sämre.

Men jag gläds åt det jag orkat med och försöker att minnas dagen med glädje. Hoppas på fler såna dagar framöver.

Det behövs!

ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *