Idag, ja eller igår egentligen så pratade jag in ett poddavsnitt som jag tvekar kring att publicera.

Jag vill inte stöta mig med någon och då ville jag prata med min man first om vad han tyckte. Självklart var han lika smart som han brukar och sa att jag skulle avvakta med att ta beslutet tills i morgon.

Nu har jag svårt för att somna bara för att jag funderar för mycket.

Jag är en rätt så rättfram person, men samtidigt är jag väldigt mån om att människor inte ska uppfatta mig fel.

Min avsikt är ALDRIG att såra, kränka eller genera någon. Min längtan är att hjälpa, uppmuntra och älska. Ibland krävs det tyvärr lite hårdare uttryck och ord för att människor ska förstå vad jag menar. Men samtidigt får jag inte framföra mitt budskap med fel ton. Förstår ni vad jag menar?

Jag är ingen person som dömer andra människor, utan min längtan är att förmedla ett igenkännande, medkänsla och stöd för andra människor.

Det blir nog att jag får tala in ett nytt poddavsnitt i morgon så att det låter lite snällare. Eller? Vi får se vad hjärtat och magkänslan säger i morgon.

God natt kära vänner! I morgon är en ny dag med nya möjligheter.

ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *