Tredje dagen avklarad och jag känner mig helt ok.
Idag fick jag börja redigera en youtube video på en Mac. Helt nytt sätt att jobba och ett nytt program att lära sig. Det är alltid spännande att lära sig nya saker.

Tror inte att någon kan ana hur taggad jag är, även om jag kämpar med ångest och trötthet varje dag. Självklart tar det tid att anpassa sig till nya arbetsuppgifter och det får det göra. Jag är ju inte frisk än, men jag är inte heller där jag var tidigare.

Tacksamhet fyller min själ även om oron finns där. Det viktigaste är att jag faktiskt gillar det jag gör och det är ett stort PLUS och bara det kommer att göra mig mycket starkare än vad jag varit på länge.

Nu är det läggdags så jag hoppas att ni och jag får sova riktigt skönt inatt.

Var rädd om dig så höra vi snart igen!

ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *