Hur ska jag orka överklaga? Hur ska jag orka kämpa? Jag vet inte men jag kommer att göra det och jag hoppas att min läkare orkar kämpa tillsammans med mig.

En vecka + några dagar har gått sen jag fick veta att jag inte längre har rätt till sjukpenning. En sjuk känsla från h-vetet som gastkramar mig. Jag vill känna i varje del av min kropp och min själ att jag orkade jobba 40 timmar i veckan, men nu är inte det fallet.

Jag kommer att överklaga försäkringskassans beslut eftersom de inte alls tagit hänsyn till hur jag faktiskt mår utöver mina prestationer.

Jag är en prestationsprinsessa och det kommer jag aldrig att komma ifrån. Jag är född till prestation. Jag är född till att behaga alla andra. Så är det bara.

Annars får jag ångest och blir nästintill självmordsbenägen. Något som jag absolut inte vill. Känslan är bara på något sätt så destruktiv, jag är inte värd något om jag inte behagar andra människor. Om jag inte är människor till lags.

Vilken självinsikt! Så destruktiv men ändå så sund eftersom jag kommit till insikt om detta.

På onsdag ska jag till min läkare och jag ska försöka vara 100% ärlig istället för att bara berätta halva sanningen för att inte bli sågad efter fotknölarna. För att inte bli kallad idiot!

Önska mig lycka till…

Jag önskar dig det bästa ❤️

ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *