God kväll kära bloggvänner.

Jag märker av att det är fler och fler som hittar till min blogg och det är jag enormt tacksam över.

Min blogg har i första hand varit min räddare i nöden när jag haft det tufft både ångest och depressionsmässigt. När jag insjuknade i min utmattning har mycket av det jag känt hamnat här på bloggen av ren frustration.

Idag har jag försökt traggla lite med mina anteckningar, få ihop och skriva ett nytt poddavsnitt som handlar om ångest och utmattning. Egentligen hade jag behövt gå in på året 2002 då min pappa dog och jag var med om en bilolycka.

Det var en tid då jag inte riktigt fick ihop livet. Det var nog ett av de tuffaste åren för mig kroppsligt men också psykiskt.

Det kommer att komma ett avsnitt om det, jag lovar.

Det har varit enormt fint väder idag och det enda jag kände just idag var att stanna inne. Det var för varmt ute och det gjorde att jag fick jobbigt att andas. På något konstigt vänster triggar det igång ångest hos mig. Det låter så konstigt men det är sant.

Det är nog dags för mig att gå och lägga mig.

I morgon kommer Loke och då ska vi ut på en lite längre promenad… om jag orkar.

God natt!

ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *