Avsnitt 4.  Se mig, hör mig, älska mig!

Ju mer tiden gick började jag känna att jag ville bestämma över mitt eget liv. Det fanns ingen kraft till att tassa på tå längre och jag orkade verkligen inte vara rädd för vad som väntade mig när jag väl var hemma igen.

Mitt största problem har varit att jag har svårt att se mitt eget värde. Jag har utvecklat ett självförakt eftersom min styvpappa behandlade mig som att jag inte hade något värde.  Med ord och slag lyckades han bryta ner mig, ni som hört eller läst avsnitt 2 vet vad jag menar.

Att vara instängd på mitt rum kände jag inte alls för längre och så hade jag ingen ork att kämpa emot alla oförrätter heller.
Jag var rädd för att om jag skulle lyckas rymma, så skulle han få tag på mig och döda mig.
Han hade ju trots allt hotat mig tidigare och den här gången kanske han verkligen skulle göra det. Han var ju kapabel till att knivhugga sin vän, så vad skulle hindra honom från att döda mig?
Här kan du läsa avsnitt 2.

Jag blir jätteglad om du gillar, delar och kommenterar mina inlägg på sociala medier.
Fler behöver få höra den bittra sanningen om vad som händer med barn som far illa i familjer. Våld i hemmet är alldeles för vanligt och vi behöver se, våga prata och göra något för att barnen ska få en bättre framtid, än vad jag har fått.
Var rädd om dig!

Det går att lyssna på podden Inte perfekt, men duger ändå! på YoutubePodbean, Spotify, AcastStitcher och iTunes.

Du hittar även podden i vanliga poddappar för Android och Ios.
För att hitta sök ”Ninis74” eller ”Inte perfekt, men duger ändå.”

Glöm inte att prenumerera så att du inte missar några avsnitt och lämna gärna en hälsning när du lyssnat klart.
Du kan även lyssna här ovan genom att klicka på PLAY.

Vill du hellre läsa avsnitt 4 så kan du göra det HÄR.

Avsnitt 1 hittar ni  HÄR
Avsnitt 2 hittar ni  HÄR
Avsnitt 3 hittar ni HÄR

ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *