Nu finns Avsnitt 3. Jag försökte svälja alla känslor, precis som han hade lärt mig! där poddar finns, men även på Spotify och Youtube.
Jag är så tacksam för all respons jag får, men samtidigt blir jag ledsen. Jag gillar inte att även andra gått igenom tuffa saker i sin barndom, det gör så ont i mitt hjärta. Var rädd om dig, det finns bara en av dig och det är DU!

När pappa jobbade så minns jag att jag ofta stod och tittade på min lillebrors foto som stod på tv:n. Jag tog fotot i famnen och kramade om bilden och pussade fotot massor med gånger och grät. Tur att fotot skyddades av ett glas, annars hade jag pussat sönder fotot.
Jag kunde inte slita mig från bilden, det var så sorgligt. Jag grät floder och jag minns att jag ofta kramade om bilden och pratade med honom.

Du kan lyssna på avsnittet på Spotify, Youtube eller där poddar finns.
Sök på Inte perfekt, men duger ändå! eller Ninis74.

Känslorna finns där inne, de pyr och det kokar upp emellanåt och jag tror att jag måste börja sätta ord på känslorna och jag måste våga känna, våga prata, våga ifrågasätta mina undertryckta känslor och släppa fram det jag verkligen känner och tycker. Jag måste också våga se varför jag reagerar på ett visst sätt ibland osv… jag måste våga lyfta på locket, inte hela locket på en gång, men bara lite åt gången, så att trycket inte blir så hårt!

Jag är Inte perfekt, men jag duger ändå?
Du är inte perfekt, men du duger ändå!

Avsnitt 1 finns HÄR.
Avsnitt 2 finns HÄR

Jag blir jätteglad om du gillar, delar och kommenterar mina inlägg på sociala medier. Fler behöver få höra den bittra sanningen om vad som händer med barn som far illa i familjer, våld i hemmet är alldeles för vanligt och vi behöver se, prata och göra något för att barnen ska få en bättre framtid känslomässigt, än vad jag har fått.
Var rädd om dig!

ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *