Först opererad för livmoderinflammation och nu ligger hon på Västra djursjukhuset IGEN för hornhinneinflammation som inte vill ge med sig trots medicinering.
Hon har legat inne över natten och för en stund sedan fick jag besked att hon helst ska ligga kvar en natt till eftersom hon har så ont i ögat och behöver stark smärtlindring. Kommer inte ”varet” ut snart så riskerar hon att bli blind.


Hon har något lågt/normalt tryck i ögat men ökar trycket är det risk för att hon får Glaukom och synen blir påverkad, kanske att hon till och med blir blind och ögat måste opereras bort. Preliminärt pris för behandling av ögonen och smärtlindring 2 dygn hos Anicura 7500:- .Se till att ha bra försäkring på era pälsklingar, vi täcks inte av våran försäkring tyvärr, men vi kommer att göra det vi kan för att Lazy ska bli bra och att hon ska få ett drägligt och smärtfritt liv. Hon är våran älskade pälsprinsessa !

HÄR kan ni läsa mer om Glaukom hos hundar !

————–

Kostnader denna månaden:
Operation  24.500:- 
Röntgen och blodprover 
4. 500 :-
Och det senaste 7. 500

TOTALT:  36. 500:-  våran försäkring täcker helt enkelt inte detta.

Tillägg: 30/11-2017 I måndags var vi på återbesök i Göteborg med Lazy. En kontroll av ögonen och en justering av mediciner kostade oss 1300:- .
Återbesök väntar på måndag 4 december.

Alla priser är exkl. mediciner.
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

En tanke på “Risk för glaukom hos vår älskade hund”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *