Kan tyvärr inte hålla tyst !!!

Jag tycker INTE att det är okej med en HUMORGALA när det gäller utsatta människor, särskilt när det gäller BARN?!???
Jag bryr mig faktiskt inte om humorn, det är väldigt osmakligt att klä allvaret i andra människors misär för att vi  ska lätta på vårt dåliga samvete !!!
Förlåt, men nej!
Mitt hjärta brister….

Om insamlingen för världens barn och Unicef hade varit  mer seriöst upplagt  hade människor säkerligen bidragit med mer pengar … fler hade säkert fått nöd för människorna och skänkt mer pengar för de behövande  !!
ALLVARLIGT TALAT, vad är det för fel i att VARA SERIÖS?
Trovärdig OCH ALLVARLIG ?Självklart är det en allvarlig fråga mellan liv och död för många barn och vuxna, men för mig går det inte att linda in lite humor i det allvarliga människor faktiskt upplever och lever i dag ut och dag in!Hunger, död, sjukdom …

För mig är det lite förbjudet liksom .. att linda in lite humor här och där, då och då för att lätta upp den jobbiga stämningen, obehaget. ?

Det går inte att blunda för allvaret hur gärna vi än vill! ….
Det gör inte det !!!
Kanske är jag nojjig och inte alls förstår mig på nytänket och framtiden, men då får det vara så, men…
Inte en enda människa som varit I nöd  har skrattat eller försökt att skämta bort  allvaret för att överleva eller för att be om nåd, en liten brödbit, en klunk vatten.Jag tror inte alls att det finns någon slags humor i det, ROLIGT?!

Föräldrar som dött och dör, lämnar barn efter sig, syskon som får ta vuxenansvar bara  så där över en natt.Nej,, det får inte vara så!…

Humor kan bidra till att  människor känner sig avslappnade och därför öppnar sina plånböcker för att bidra ekonomiskt, men vi får aldrig glömma vad människorna i nöd går igenom under tiden vi frossar i oss massa mat och mår bra här i Sveriges!!!!Det är en allvarlig situation och det får inte vara så, men ändå är det så !!!!?

Våga vara sårbar och seriös !?!!!
VÅGA  och vinn !!!!Våga ge och våga göra något !

Tv- folket borde nog be om fler ärliga, seriösa och genuina kändisar  som vågar skala av det ytliga och vågar att vara medmänniskor ?

Varför ska man ens behöva smeta in allvaret i massa gojs och skoj?
Det måste finnas fler empatiska hjärtan än så?!?

Som inser allvaret och hugger i med hårdhandskarna !

Jag vill ABSOLUT att barnen ska bli hjälpta, men snälla media, sluta linda in andras misär i bomull när det faktiskt handlar  om deras allvarliga situation !!!Jag kanske är en tråkig person, men jag tycker inte att

det är okej att lätta upp stämningen ”bara för att” andra lider.
Det borde vara ENOUGH att de saknas mat, mediciner och oftast sakna även tak över huvudet!
SNÄLLA !
Var bara mänsklig och tänk dig in i deras situation och ge det du kan för att hjälpa människor i behov, vi har det så jäkla bra här i Sverige !
Bli världsförälder NU!
ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *