Jag har kört LCHF sedan 26 september 2016 och det har gett resultat.

Hade hoppats på att jag mådde bättre i kroppen och knoppen av att äta sunt och gå ner i vikt. Det är tyvärr ingen skillnad på trötthet, värk och mående på det sätt jag hade önskat, men självklart känner jag mig något smidigare och jag känner mig lättare i kroppen.

Jag har tappat 10 kg och är äntligen nere i 70 kg. ( delmål )

Jag har nästan 10 kvar att gå ner, men tänker inte stressa… jag bestämde mig för att det skulle få gå långsamt denna gången, ingen hysteri ..
Jag är en mästare på att jojobanta och därför är det viktigt för mig att min hälsa får gå före fåfänga denna gången,
fast ni som följt min blogg vet ju att det varit många faktorer som påverkat mina beslut och läkarna som ordinerade träning fick mig att träna mig ännu sjukare. Det slutade med en total kollaps…men det är en annan story.
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

2 tankar om “Mästare på jojobantning”

  1. Det är ju en vinst i alla fall med viktnedgången om du känner dig smidigare, trots att det inte påverkat ditt mående i övrigt. Det tror jag inte det skulle göra för min del heller, men det första läkarna säger är ju att de påpekar att man är överviktig. Dessutom påstår de att träning hjälper mot allt. Men som vi vet så kan det faktiskt göra så att man blir sämre. Mycket sämre till och med. Så jag gör ändå som jag tycker.
    Stor kram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *