Jag tror inte riktigt att jag känner igen mig alls nu, har haft så konstiga stickningar, krypningar, bränningar i överkroppen så jag håller på att bli tokig. När jag sitter still är det värst, men när jag rör på mig så blir jag fruktansvärt trött, irriterad och ledsen.
Försökte läsa lite på nätet och restless legs kom upp flera gånger i samband med ångest och stress.

I natt sov jag så dåligt igen..
Armarna och axlarna värkte samtidigt som krypningarna höll på att göra mig tokig. Tog 2 st Stesolid när jag gick och lade mig, de hjälpte en stund och några timmar senare tog jag 2 till. Sov lite bättre… ( Måste även skriva att jag inte hade något annat hemma att ta mot mina besvär, så jag var tvungen att testa Stesoliden ) Sitter i kö för att få prata med någon på sjukvårdsupplysningen.. Beräknad väntetid är 35 minuter …. pust *

Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

2 tankar om “Stress, ångest eller restless legs?”

  1. Bäst att kolla med läkare, tänker jag. Det skulle kunna vara Restless Legs, men det kanske kan vara något annat också. Har själv Restless Legs – riktigt plågsamt. Hoppas du får bra hjälp på 1177 och att du får komma till en bra läkare!
    Kram <3

  2. Det skulle kunna vara Restless Legs. Jag har det sedan rätt många år tillbaka. Det kan vara lätt hänt, tror jag, att läkare avfärdar det som ångest, om man har en känd ångestproblematik. Men det är ofarligt att prova en medicin för Restless Legs och se om den hjälper. Sifrol bör det vara och inget annat. Hoppas du får hjälp!
    Kram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *