Idag måste jag bestämma mig för hur vårt staket ska se ut…. Pest och pina! Det skapar ångest, förvirring och kaos i mitt sinne. Jag får ångest och allt låser sig. Så fruktansvärt jobbigt!
Kan inte fatta beslut, vet inte vad jag vill ha eller vad jag tycker om!!! Så sjukt frustrerande…. Lämnade över ansvaret till min älskling som inte gillar tanken alls, han bygger och jag designar, men det funkar inte för mig… Jag blir osäker på allt, eftersom min förmåga är borta !
Nu åkte han för att köpa virke… Och jag måste vila….

Tillägg… …. ….. ….
Klockan är mycket och jag borde sova. Känner hur jag är uppe i varv… Är speedad inombords…
Idag har jag verkligen bitit ihop och gjort mer än jag borde, men jag kan inte låta bli, inte en dag som denna. 
Vi har snickrat lite och jag måste erkänna att jag gått på j***a anamma idag, det är den livsfarliga drogen jag kör på emellanåt. 

Jag har medvetet valt att INTE lyssna på kroppen och knoppens signaler… Jag har trotsat idag, i morgon eller i övermorgon får vi se om det var värt det?! Påminn mig gärna om jag klagar de senaste dagarna!! 
Nä, nu ska jag försöka sova, klockan är alldeles strax midnatt
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

3 tankar om “Fatta beslut och envishet”

  1. Du får ju se i efterhand om det var värt det. Ibland kan det ju faktiskt vara det, men i längden lönar det sig ändå att lyssna på kroppen.

    Jag känner precis igen din beslutsvånda, det där att man inte ens vet vad man gillar längre. Jag är likadan, och fy tusan vad jobbigt det kan bli ibland.

    Stor kram ♥

  2. Va jag känner igen mig, tycker själv att det är jobbigt att fatta beslut och framförallt sådana som dessutom kostar pengar och man ska leva med. VIlken ångest jag hade inför kök- och badrumsrenovering…
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *