Så deppig kväll, så otroligt jobbig känsla i bröstet och jag vet inte riktigt varifrån den kommer !?
Tror att det har med jobb att göra… Funderar mycket kring jobb, om jag någonsin kommer att kunna jobba igen!
Jag vill inte mer… Verkligen… Jag menar det
JAG VILL INTE MER…
Vill inte försöka hålla mig själv vid liv..
Hålla hoppet vid liv …
Vill vara vara frisk!

Tråkigt att de flesta vänner lämnat mig åt mitt öde,
men samtidigt är jag otroligt tacksam…
De som finns omkring mig nu är mina verkliga vänner …
Framför allt min älskade man.
Tänk att han orkar…

Så tragiskt för honom egentligen att behöva dras med en skadad kvinna.
JA, så ser jag mig själv …
Själsligt skadad….
Ångest… Mitt liv… Längtan …
Kanske lika bra att acceptera att jag inte blir bra…
 Är så himla trött på att kämpa!!!!
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

En tanke på “Trött på att kämpa”

  1. Jag säger så till min sambo ibland "Stackars dig som ska dras med mig", men så ser inte han det. Han älskar mig som jag är, och det gör säkerligen din man också. Tror att det är någon sorts skuldkänslor man lägger på sig själv, därför att man själv lider så otroligt mycket av att vara som man är, att inte fungera. Men vi har väl våra fördelar också, även om det kan vara svårt att se när man kämpar och deppar och inte orkar det man skulle vilja orka.
    Styrkekramar till dig! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *