Sitter just nu och kikar på lite blommor på nätet och hoppas på att hitta något bra ställe att köpa lite frön och knölar ifrån. Blir totalt förvirrad och känner att orken bara försvinner, men ändå ska jag fortsätta leta, varför?

Ranunkler är min favorit för tillfället… helt ljuvliga!

Vad är det för driv som hela tiden driver mig till att fortsätta fast jag känner av ångest och trötthet?

Jag börjar sakta men säkert förstå varför jag blev totalt utmattad, jag lyssnar verkligen inte på min kropp och jag förmår inte heller eftersom ångesten då blir kraftigare. Jag måste ha drabbats av nåt konstigt syndrom…

Driv dig själv till vansinne syndromet kanske?

Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

En tanke på “Driv dig själv till vansinne”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *