Sitter här vid datorn och funderar på om jag skulle gå och lägga mig…. men känner att jag är väldigt speedad efter helgen. Hoppas din helg varit bra?

Vi har varit barnvakter till våra kära grannars barn och det har gått förvånansvärt bra, barnen är verkligen helt underbara.
Jag har kört Naturdiet i 10 dagar och ska fortsätta ett tag, det känns bra att äntligen ta tag i extra kilona som kommit under året, hoppas bara att jag orkar med detta nu.. Känner att vikten ALLTID är ett lika stort problem… oavsett om man är smal eller tjock, vältränad eller otränad… SUCK!
Men, systeryster kör med mig nu, så vi ROCKAR FETT nu.. hihih…
Nu ska jag ändå gå och lägga mig.. känner att jag börjar må riktigt illa.. God natt!

Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *