Trots att det var mycket som hände i min hjärna  och att jag kraschade väldigt illa efter vi kom hem från brorsan förra helgen, så måste jag få säga att jag åter fått lite lust att inreda och pyssla hemma.

( Svägerskan och syrran grejar hela tiden och är så duktiga! )
Tyvärr tar ångesten över för det mesta och jag lämnar tillbaka saker jag köpt, men jag tycker nog att lusten börjat komma tillbaka sakta men säkert
( har jobbat med inköp och inredning i många år) eller är det ännu ett solsken före regn?

Jag blev förälskad i lampan på bilden, men jag tycker nog att 349:- för en sån liten lampa är för mycket! Blev totalt blixtförälskad och hade en sån i varukorgen hur länge som helst, ja ända tills jag tillät förståndet bestämma.

Spegeln på fot var ljuvlig, helt bedårande, men lite för dyr för min sjukpenningsgrundande inkomst, 449:-
Blomsterlandet levererar mycket fina saker till jul, får åka tillbaka i morgon då jag blev förälskad i ett brickbord… 😉
Måste kika på den igen…
Efter en tur till Blomsterlandet svängde jag förbi Ekohallen och hittade dessa fina lyktor, 129:-/st. Billiga och snygga Shabby Chic lyktor!
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *