Falkenberg styrde vi mot i dag för att hänga efter solen! Det blåste en hel del i Halmstad så vi åkte vidare till Falkenberg och Lövstavikens småbåtshamn. Här finns nog den fräschaste toaletten ever 😉
Kyckling och skagenröra stod på menyn idag, eftersom jag blev fullständigt snurrig i affären då dottern ringde och berättade att hon träffat Loke❤️ Oh, mitt hjärta blödde av saknad och jag fällde några tårar i affären… Efter det var det omöjligt för mig att focusera på det jag skulle handla, så det blev mest massa onödigt.
Vi cyklade in till stan för att köpa lite dricka och sedan cyklade vi till stranden där Lazy fick ett fullständigt knas spel. Hon sprang runt, runt och skuttade som en gasell i vattnet. Hon njöt ❤️
Tyvärr hade jag inte mobilen med mig så jag fick ingen bild på hennes bus….
Det har varit en ljuvlig kväll med god mat och ett telefonsamtal med mamma och dottern. 
Många tankar yrar i huvudet igen.. Men då är ju allt som vanligt, eller hur?!
Försöker att njuta av sista dagarna tillsammans med mitt livs kärlek, det känns något vemodigt att han snart ska börja jobba igen och jag blir ensam om dagarna.
Min prins och jag❤️ Min snygging ❤️Älskar honom så otroligt mycket, tack för att du är min❤️
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

En tanke på “Lövstavikens småbåtshamn och kärlek”

  1. Att det snurrar i skallen kan man nog inte göra så mycket åt annat att försöka fokusera på något annat, vilket ju inte alltid är så lätt. Förstår ditt vemod inför att du igen ska bli ensam om dagarna. Jag känner mig priviligierad som håller på att flytta ihop med min kärlek – och två hundar. Kram! ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *