Har försökt att hålla bloggen lite mer positiv senaste tiden, men lyckas inte så bra, så idag fortsätter jag med ett riktigt klagobrev.

Jag har så fruktansvärt ont i fötterna, händer, fingrarna, nacken, låren, armarna och vristerna ja eller ska jag säga att jag har ont i hela kroppen.
Jag har så ont att jag nästan inte klarar av att hantera det. Bara att gå gör ont under fötterna och under tånaglarna bultar värken.
Vad äter ni för värktabletter när ni har så där olidligt fruktansvärt ont? 
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

2 tankar om “Fibro?”

  1. Jag tar helst inga värktabletter. Jag har istället grundbehandling – eller vad jag nu ska kalla det – med Lyrica. Det tar udden av de värsta smärtorna, så att jag inte behöver gå på smärtstillande jämt. Många sådana tabletter slår ju ut magen, eller så är de beroendeframkallande, eller så har de andra otrevliga biverkningar. För mig är Lyrica det som funkar bäst. Gå till läkare och diskutera behandling. Kram! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *