Ja, hur ser din framtid ut?

Min framtid har jag så klart ingen aning om, men om jag får själv välja så är jag frisk och kan jobba, gärna som företagsledare. Jag har 2-3 barnbarn att skämma bort, jag reser i arbetet och privat. Jag myser med min älskling och tränar. 
Det mest troliga av dessa är att jag kan resa privat och myser med älsklingen, då jag i dagsläget har väldigt svårt att tro att jag kommer orka göra något arbetsfört överhuvudtaget, företagsledare, hmmm, kanske sikta på att jobba i en kiosk 6 timmar i veckan?! 
 Barnbarn är ingen självklarhet, så det får man helt enkelt bli väldignad med. Självklart hoppas jag att våran familj är tightare än någonsin i framtiden.
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

2 tankar om “Dag 10 – Hur ser din framtid ut?”

  1. Om jag själv fick välja framtid så bor jag i ett stort hus, är författare och präst, men framför allt har jag lugn och ro och glädje i mitt liv. Kram! ♥

  2. Min framtid: bor jag på Endeavour fortfarande i ett land med skönare klimat än Sverige, jag lever gott, seglar tar hand om garuhundar, mina barn och ev barnbarn kommer och hälsar på och på somrarna hälsar vi på i Sverige. Jag jobbar med lite av varje och det går runt.. Det är mina framtidsplaner på riktigt.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *