Jag klippte dotterns hår och det skulle jag nog inte ha gjort idag! Ush, hon blev inte nöjd och det kan jag förstå, för jag råkade klippa upp håret på tok för mycket så det blev tunt längst ner i topparna, så då ville hon ju självklart att jag skulle klippa av det på längden för att det skulle se bra ut.

Hon som sparat så länge!

Jag är så ledsen för att det blev fel 🙁
Hon hade så långt och riktigt tjockt hår, ända ner till midjan och nu blev längden ……. Ush, jag känner mig hemsk, strax nedanför skuldrebladen, vad hände?
Jag har alltid klippt henne…:( Blä!
Jag kan ju inte trolla, eller göra något åt saken nu, hänt har hänt, men jag får nog åka och köpa vitaminer eller nåt så håret växer fortare, hon fyller ju 20 år och vill ha långt hår, helst till sommaren!!
Är det möjligt att håret kan växa en 20 cm på 4-5 månader? 
 HAR NI TIPS PÅ HUR HÅRET SKA VÄXA FORTAST MÖJLIGT? ( Jag erbjöd  mig att betala för löshår, men det ville hon inte sätta i) 
ALLA TIPS MOTTAGES MED GLÄDJE❤️
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

2 tankar om “Klippte på tok för mycket, ledsen dotter!”

  1. Jag testade ricin förra våren och det fick fart på hårväxten.
    Man masserar in ricinolja i hårbotten, som finns att köpa på apoteket för 50-60kr, låter det sedan verka minst 15-20minuter innan man tvättar håret som vanligt (om man tagit för mycket kan man behöva schamponera två gånger).
    Jag använde det två-tre gånger i veckan och såg en tydlig skillnad.
    Även massera hårbotten emellanåt, t ex när man kollar på Tv eller morgon/kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *