Ush, idag har jag haft en skit eftermiddag, inte så mycket att hurra för precis!  Jag har haft så fruktansvärt ont i armarna och över och under skulderbladen, denna värk gör mig galen!

Jag gillar inte att vara negativ men ibland undrar jag hur kroppen funkar?! Fattar inte hur det kan göra så ont och kännas så fruktansvärt obehagligt?! Jag vill UR min kropp ibland!
Jag har tagit Ipren och naproxen idag, men det hjälper inte, vad gör man då?
Jag tänder kaminen och hoppas på att värmen ska lindra något och det gör den, men inte tillräckligt för att kunna slappna av. 
I morgon kommer jag att vara ett vrak, trött och vimsig…känner det på mig, vet att värken dränerar mig på all energi idag, för att inte orka mycket alls i morgon…. jag  börjar känna igen ett tråkigt mönster här….börjar förstå hur det här brukar funka. Suck!

För en stund sedan kom min julbeställning, jihaa! Äntligen ska jag prova att läsa ( koncentrera mig och komma ihåg vad jag läser) Magdalena Graafs bok- Mitt perfekta liv, som tur är så är den inte så tung, mer en må bra bok, så jag hoppas att jag klarar av att läsa lite åt gången i alla fall 😉 Har du läst boken ?
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *