Idag vaknade jag hyffsat pigg med ångest. Bestämde mig för att se på Real Housewives of Beverly Hills och sedan åka en sväng till mitt jobb. Tyvärr var inte så många på plats så det blev lite kaffe och en kort pratstund med chefen. Allt eftersom dagen har gått så har irritationen ökat över min oförmåga att göra saker, ångest och trötthet som fullkomligt slår ut mig.
Vad gör ni när ångesten gastkramar och tröttheten fullkomligt kommer över er?
Vilar?
Men när det inte funkar då?
Jag kan lägga mig för att vila, jag kan ligga stilla en stund, men jag kan inte somna!
Då kommer irritationen smygande och till sist måste jag resa på mig och gå iväg på en promenad för att överleva denna press jag känner över bröstet.
Nåja, jag förstår att jag kanske förlorar några läsare, men det gör inget eftersom jag i första hand skriver i denna blogg för min egen skull och för dem som kanske behöver ett igenkännande.
Livet är det som pågår…. trots allt!
 
Puss & Kram
Nina
ninis74
info@ninis74.nu

En tanke på “Onödigt vetande – Ångest och trötthet”

  1. Om jagär överbelastad tänker jag att jag brhöver vila från intryck – inte sova. Jag tvingar mej själv att bara ligga ner – blunda – men inte nödvändigtvis somna. Detta hade jag extremt svårt för i början av min sjukskrivning då jag fortfarande var väldigt uppe i varv. Jag brukar oxå använda guidad avslappning från en app som är svenskt tal och heter Mindfullness. Jag tycker att det är bra med någon som guidar – eftersom jag har svårt med koncentrationen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *